ΑΠΟΨΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΠΛΟΥΜΗ
Τάσος Πλουμής
tasos@streetmagazine.gr
Είχα έτοιμο το κείμενο πριν με βρίσει ο Στέφανος, και μετα πέφτω σε δηλώσεις της Λινού και δεν αντέχω, πρέπει να το σχολιάσω. Λινού στο Mega: Πρέπει να πείσουμε με ειδικές τεχνικές τους ανθρώπους να εμβολιαστούν

«Τα παιδιά τα έχουν ακούσει όλα, αλλά όχι από τους δικούς τους ηγέτες. Στην αρχή της πανδημίας έλεγα ότι πρέπει να κινητοποιήσουμε όλους τους influencer», είπε η κ. Λινού

«Τα παιδιά τα έχουν ακούσει όλα, αλλά όχι από τους δικούς τους ηγέτες. Στην αρχή της πανδημίας έλεγα ότι πρέπει να κινητοποιήσουμε όλους τους influencer. Είναι κίνητρο, και ίσως σημαντικότερο από τα 150 ευρώ, το αυτόγραφο που είπε ο ράπερ ότι θα δώσει σε όσους θα εμβολιαστούν»

Στη συνέχεια κάτι λέει για Ινδιάνους που δε θα πιστέψουν το μήνυμα αν έρθει από λευκούς, ότι η επίσημη εκκλησιά έκανε προσπάθειες, ότι είναι περίπλοκο το θέμα επικοινωνίας για θέματα υγείας και αλλά όμορφα.

Από την ώρα που ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία, συνεχίζουμε να βλέπουμε σταθερά μια παράσταση τσίρκου, σε βαθμό που δε μας κάνει καμία εντύπωση πλέον.

Παλινωδίες, μπρος πίσω, οι μάσκες κακές, οι μάσκες καλές, δίπλες μάσκες, τώρα καθόλου μάσκες, αποστάσεις παντού αλλά όχι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, το καλοκαίρι θα κοντράρει τον ιό γιατί δεν επιβιώνει με τον καλό καιρό, αγοραστέ τα τεστ, μετρά δωρεάν αλλά κάθε 3 εβδομάδες, η 2, η τυχαία, ρωτά το φαρμακοποιό σου, το σόου με τα ψυγεία και τον μίνστερ Τεστοστερόνη -αλλά σεξυ- Χαρδαλια, καπου στην πορεία είχαμε κ έναν άγιο άνθρωπο τον οποίο τον χάσαμε μετρά για κάποιο λόγο που δε μας εξηγήθηκε ποτέ, πως τον λένε δε θυμάμαι καν, επιτροπές σοφών επιστημόνων που προφανώς κάνα χρόνο έδιναν εισηγήσεις με βάση τις εισηγήσεις της κυβέρνησης, η οποία έδινε εισηγήσεις με βάση τους επιστήμονες, μετρά η ιστορία με τα εμβόλια, που είναι ασφαλή αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι γιατί είναι νωρίς, αλλά γενικά είναι νταξ, δεν ξεστοκαρουμε, αλλά δε χρειαζόταν κιόλας να κάνουν μικρότερες ηλικίες γιατί είναι λιγότερο εντάξει, αλλά μετρά πως θα χτιστεί το τείχος ανοσίας, που πάμε εξαιρετικά γιατί αν συνδυάσεις όλες τις φορές που κάποιος σκέφτηκε να εμβολιαστεί, που είναι μεγάλη επιτυχία δηλαδή, έχεις εμβολιάσει υποθετικά 6 Ελλάδες, εκτός από τη μισή οριτζιναλ, που αντέχει γιατί είναι Συρίζει λογικά και ακούν τον φύλαρχο Πολακη, ο οποίος λέει απλά το προφανές -ασχέτως αν επρεπε να δίνει το καλό παράδειγμα).

Και στην τελική παιδάκια στην Αφρική δε μπορούν να κάνουν το εμβόλιο, μην παραπονιέστε, τσιμπήστε ένα εμβολιάκι αχάριστοι.

Δεν έπιασα καν το οικονομικό σκέλος, τον τουρισμό, την απουσία ελέγχων, τις ανακοινώσεις Παρασκευές απόγευμα (όσοι δουλεύουν λιανική καταλαβαίνουν) και ποσα αλλα, κάθε φορά που κάνω flashback στο κεφάλι μου κ ψάχνω να βρω τι πήγε στραβά χάνω τη μπάλα κ απελπίζομαι.

Έπρεπε να είχαμε φωνάξει τους ινφλουέντσερς και τους ραπερς.

Ενάμιση χρόνο και 3 κύματα μετρά, προ του τέταρτου του ινδικού, του καλού, με 36 βαθμούς έξω, ξέρουμε με τι κερί έχει ξυρίσει τα ακροδάχτυλα η Βασίλισσα Μαρέβα, ξέρουμε τι κόλλησε στο δόντι του μεσογειακού ιαγουάρου που έχουμε για ΠΘ, αλλά όχι το γιατί πρέπει να εμβολιαστούμε, τι είναι αυτές οι νέες τεχνολογίες εμβολιασμών, τι κερδίζουμε, τι χάνουμε, ποσό ρισκάρουμε, και ένα ωραίο θετικό μήνυμα για όλα αυτά.

Δώσαμε και 150 ευρώ στους νέους που έκαναν παρούσες πέρσι και κατέστρεψαν τη χωρά και δεν πέρασαν και τόσο καλά οι ανέλεγκτοι τουρίστες, αλλα ρε γαμωτο, 150€ δε θα κάνουν τη δουλειά που θα κάνει ένα αυτόγραφο από τον άρπες με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού. Δε μασάνε οι Ινδιάνοι από επιδόματα ρε.  

(Ένα περίεργο πράγμα βέβαια, οι Ινδιάνοι σφαγιάστηκαν, αλλά λεπτομέρειες της ιστορίας. Έπρεπε να στείλουν τον Καθιστό Ταύρο που φτύνει Ρίμες κ εκεί.)

Η κυβέρνηση αχρηστών έχει αποτύχει παταγωδώς σε όλα τα θέματα της αρμοδιότητας της, δεν υπάρχει ένας τομέας στον οποίο να γραφεί θετικό πρόσημο, αυτό είναι γεγονός. Μη μου πει κανεις για τον Πιερρακάκη, σε ένα κόσμο αρίστων, πάντα ο Πασόκος κάνει τη δουλειά, γνωστό.

Οι τύποι θα ψάξουν για ραπερς τώρα από ότι φαίνεται, υποθέτω ότι θα καταλήξουν στο Μιθριδάτη, αν και πάντα υπάρχει η λύση του Φλωρινιώτη, και για τους μεγαλύτερους νεοδημοκράτες μπορεί να καθαρίσει ο Ρωμανός με κάνα φίλο από τα παρατράγουδα, θα γίνει και viral, βας βας βας εμβολιάστηκε κ ο Παρασκευάς, καλή του ώρα. Υπάρχει πολιτισμός ενεργός κύριοι. Γιατί γελάτε?

Στο πλαίσιο της εθνικής συνεννόησης μπορεί η αντιπολίτευση να προτείνει και αριστερούς τραγουδοποιούς που μπορούν να δίνουν αυτόγραφα με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού, έτσι κ αλλιώς απαλά τραγουδάνε κ αυτοί, μην ξυπνήσουμε και κανέναν, δεν κάνει, το φρούτο ωριμάζει, μόνο καμία 15αρια μονάδες στο κεφάλι σε δημοσκόπηση του μονού μέσου που κάνει αντιπολίτευση, 6 χρονιά είναι ακόμα, θα περάσουν, ίσα ίσα, στρατηγικά κερδίζουμε χρόνο για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού κινήματος.

Δεν περιμένω κάτι από εκεί, η περηφάνεια της αντιπολίτευσης είναι ότι ο Τσίπρας μπορεί να χειρίζεται iphone, το ‘χούμε, ειμαστε κοντα στη νεολαία.

Εχουμε ελλειμμα πολιτικων, επιστημονων, διανοουμενων, σοβαροτητας, υπευθυνοτητας, ατομικης και συλλογικης.

Τουλαχιστον βγαινουμε από το τουνελ, και ερχεται αναπτυξη, Ελλαδα 2.0 και θα μπορουμε ολοι να τραγουδαμε σε λιγο όπως ο ηγετης μας.

Μες τα VIP πανηγυρίζουμε
Είχα το πείσμα και επέμενα
Τώρα με κάνουνε έρευνα
Έπεφτα και δεν ξενέρωνα
Στην ψυχή μου έχω δαίμονα
Τώρα φράγκα κάνω μέτρημα
Δε χρειάζομαι το μέρισμα
Τρέχουμε σαν να τους έκλεψα
Φτύνει φωτιές το 911

It's a trap cover
cookies

This website uses cookies not only for your best possible experience, but also because we love them...