ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΝΣΥ ΠΛΑΒΟΥΚΟΥ​
Νάνσυ Πλαβούκου
info@streetmagazine.gr

Αναρωτιόμουν για τι να γράψω. Ήθελα κάτι πιο «ελαφρύ» από τα συνηθισμένα. Κάποιος λοιπόν μου είπε, να γράψω για το friendzone. 

Εμένα εν τω μεταξύ, όλη μου η ζωή το friendzone! Οπότε του λέω, «η στήλη λέγεται «πως να μην…», όχι πως να», και μου λέει, «ε γράψε τότε το αντίθετο από όσα κάνεις και there you have it!». Έτσι λοιπόν, βρέθηκα σήμερα εδώ για να σας πω πως να αποφύγετε το friendzone σε περίπτωση που το βλέπετε να έρχεται ή σας ταλαιπωρεί γενικότερα!

 

ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

Πολύ βασικό! Μην δείχνεις full ενδιαφέρον για όλα από την πρώτη στιγμή. Άσε να πέσει και τίποτα κάτω.

 

ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΩΤΗΡΑΣ

Ο ρόλος σου δεν είναι αυτός του γονέα, ούτε του ψυχολόγου. Δεν είσαι εκεί για να φροντίσεις τα ψυχολογικά κανενός, στην αρχή τουλάχιστον.

 

ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ

Απέφυγε την ταύτιση. Μην δίνεις συνέχεια συμβουλές και μην μοιράζεσαι προσωπικές εμπειρίες που ταυτίζονται με της άλλης πλευράς (τις εμπειρίες). Μην είσαι το παράδειγμα, δεν είσαι bro/sis, για γκομενάκι το θες!

 

ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ «ΓΑΜΑΤΟ» ΑΤΟΜΟ ΕΙΣΑΙ

Όσο γαμάτο άτομο και αν είσαι, μην το δείξει από το πρώτο ραντεβού. Έχεις χάσει το παιχνίδι. Πολλοί άνθρωποι μαγεύονται από τη γαματοσύνη (λέξη trademark) και θέλουν να την κρατήσουν στη ζωή τους οπότε ο νευρώνας του friendzone ενεργοποιείται

 

ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΩ

Μη δίνεις σημασία σε τίποτα από τα παραπάνω, απλά να είσαι ο εαυτός σου, και αν μπεις στο friendzone, εκείν@ θα χάσει και εσύ θα κερδίσεις ένα φίλο/φίλη!

friendzone pic
cookies

This website uses cookies not only for your best possible experience, but also because we love them...